Menu
Your Cart

Μάσκα μαλλιών "ΑΡΙΣΜΑΡΙ" 100ml

  1. ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-ΣΑΠΟΥΝΙΑ
  2. Φυτικά Έλαια - Αιθέρια Έλαια
  3. Μάσκα μαλλιών "ΑΡΙΣΜΑΡΙ" 100ml
Μάσκα μαλλιών "ΑΡΙΣΜΑΡΙ" 100ml Φυτικά Έλαια - Αιθέρια Έλαια
Αγορές με Ασφάλεια
Ασφαλείς Συναλλαγές
Δωρεάν Αποστολές
Για αγορές άνω των 50€ εντός λεκανοπεδίου Αττικής
Δωρεάν Επιστροφές
Δείτε τους Όρους Χρήσης
Μάσκα μαλλιών "ΑΡΙΣΜΑΡΙ" 100ml

Μάσκα για τη ιδιαίτερη περιποίηση των αδύναμων μαλλιών με τριχόπτωση. Είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα βοτάνων και  αιθέρια έλαια που βοηθούν στην τόνωση και ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής. Το δενδρολίβανο δυναμώνει την τρίχα , τη θωρακίζει από τις εξωτερικές επιθέσεις και βοηθά στην ανάπτυξή της. Η δάφνη τονώνει ττα μαλλιά και εμποδίζει τη τριχόπτωση. Το φασκόμηλο είναι μαλακτικό ενώ έχει μακρά παράδοση σε πολλούς πολιτισμούς για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών. Ο κέδρος έχει αντισηπτική δράση και βοηθά στην τριχόπτωση και στην πιτυρίδα.

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε τη μάσκα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, σε όλο το μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Κάντε απαλό μασάζ για μερικά λεπτά στο τριχωτό της κεφαλής και χτενίστε για να απλωθεί σε όλες τις τρίχες.* Αφήστε να δράσει για 30 λεπτά τουλάχιστον και κατόπιν ξεβγάλτε με άφθονο νερό και λουστείτε. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα μια με δύο φορές την εβδομάδα ή συχνότερα ανάλογα με τις ανάγκες σας..

*Extra tip: Για ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση, βρέξτε μια πετσέτα με αρκετά ζεστό νερό, στύψτε τη καλά και τυλίξτε τα μαλλιά σας

...περί Λέσβου
Εξειδικευμένο παντοπωλείο
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: 52015014
Views: 1514
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€